Evropska liga

Mourinho izveo veoma zanimljiv sastav protiv Feyenoorda

Fudbaleri Manchester Uniteda večeras će od 19.00 sati odigrati meč 1. kola grupne faze Evropa lige u gostima protiv Feyenoorda.

Trener Crvenih đavola Jose Mourinho izveo je veoma zanimljivu postavu za ovu utakmicu, a na klupi je po prvi put ove sezone ostavio Zlatana Ibrahimovića.

Sastav Manchester Uniteda: De Gea, Darmian, Bailly, Smalling, Rojo, Schneiderlin, Herrera, Mata, Pogba, Martial, Rashford.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Feyenoorda: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jorgensen, Toornstra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.