Španac ne odustaje

Guardiola nudi milione za igrača koji ga je već odbio

Pep Guardiola ne odustaje od namjere da u Manchester City dovede Leonarda Bonuccija. 

Italijanski reprezentativac slovi za jednog od najboljih odbrambenih igrača na svijetu, a iako je za njegov potpis tokom ljeta bio zainteresovan Manchester City, ponuda je na kraju od strane Bonuccija odbijena. 

"Imao sam ponudu Manchester Cityja i razmišljao sam o njoj, ali na kraju je odlučilo srce", priznao je nedavno Bonucci. 

Da na Etihadu ne odustaju lako od svojih ciljeva potvrđuju i pisanja britanskih medija. Navodno, Guardiola po svaku cijenu želi dovesti Bonuccija i spreman je Juventusu na ime obeštećenja platiti svotu u iznosu od 60 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koliko će zapravo transfer biti moguće realizirati je veliko pitanje, obzirom da su mediji u Italiji objavili da je Juventus prilikom produženja ugovora ugradio klauzulu prema kojoj Bonucci ne smije otići u klub koji vodi Guardiola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.