EPA

Borussia i Real remizirali

Rodriguez: Pravedno bi bilo da smo pobijedili

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez mišljenja je da je Real Madrid zaslužio pobjedu nad Borussijom. 

Borussia i Real su sinoć na stadionu u Dortmundu odigrali neriješeno u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka, a u taboru kraljevskog kluba nisu pretjerano zadovoljni zbog neriješenog rezultata.

"Pravedan rezultat bi bila naša pobjeda. Ipak, teško je igrati u Dortmundu protiv snažnog tima. Uprkos svemu mislim da smo ostvarili dobar rezultat. Vratio sam se u startnu postavu i zadovoljan sam kako sam odigrao. Želim da pomognem ekipi da bilježi uspjehe", izjavio je Rodriguez, prenosi Marca. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon remija Real zauzima drugu poziciju u grupi F sa četiri boda, koliko ima i Borussija, dok će Sporting treći sa bodom manje. Zadnja je Legia.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.