Trener juniora Zrinjskog

Gagro: Rezultat nije realan

M. Maksimović

Juniori Zrinjskog poraženi su sinoć u Mostaru od švicarskog Züricha rezultatom 3:0 u prvom susretu Lige prvaka. 

Sasvim zasluženo švicarski predstavik slavio je u ovom sinoćnjem susretu, te se približio plasmanu u narednu fazu takmičenja. Trener Zrinjskog Nenad Gagro bio je zadovoljan uprkos porazu.

“Igrači su dali sve od sebe i zaslužili čestitke za svoj nastup. Igrali su onako kako smo se dogovorili, pa možda u nekim momentima i iznad mojih očekivanja. Rezultat na kraju nije realan, a ja sam lično zadovoljan onim što smo pokazali. Zurich je iskoristio naše greške, dok smo mi zakazali u realizaciji“, rekao je Gagro za SportSport.ba, osvrćući se i na vrlo dobru posjetu Pod Bijelim brijegom.

“Ugodno smo iznenađeni brojem navijača. Ovakve stvari su značajne za naš klub i grad, to se pokazalo i sinoć i zbog toga sam istinski sretan“, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.