Izvršni direktor ukrajinske Zoryje

"Manchester je prljav, muškarci se ljube s muškarcima"

Fudbaleri ukrajinske Zoryje nedavno su gostovali kod Manchester Uniteda u okviru 2. kola Evropa lige.

Izvršni direktor ovog kluba Sergei Rafailov nije impresioniran gradom Manchesterom, te poručuje da su ulice grada jako prljave.

"U Engleskoj smo bili jedino u Manchesteru i nije mi se svidio grad. Bio je jako prljav. Blizu hotela, koji je ironično u samom centru grada, su bili beskućnici koji su preko noći spavali po pločnicima", rekao je Rafailov pa nastavio:

"Izašao sam navečer u šetnju i kako sam se udaljavao od centra, postajalo je sve gore. Hrpa pijanih ljudi, a posebno bizarno mi je bilo vidjeti dvojicu muškaraca koji idu ulicom i ljube se. Nije mi se to svidjelo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Zorya taj meč izgubila sa 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.