Veoma teška povreda

Vijesti koje Montolivo nije htio čuti

Italijanski vezni fudbaler Riccardo Montolivo povrijeđen je napustio sinoćnju utakmicu svoje reprezentacije protiv Španije.

Montolivo se povrijedio u 30. minuti te je umjesto njega u igru ušao također vezista Milana Bonaventura.

Današnji pregledi pokazali su da je Montolivo u veoma teškom stanju, odnosno da se radi o povredi krucijalnih ligamenata koljena te da Montolivu slijedi pauza od čak šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da je Montolivo imao još jednu veoma tešku povredu i to baš u susretu svoje reprezentacije. Bilo je to pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu kada je Montolivo doživio lom noge zbog čega je također pauzirao oko šest mjeseci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.