Guardiola uvodi promjene

Promjene u odbrani Cityja: Dvojica odlaze, trojica dolaze?

Španski fudbalski stručnjak Pep Guardiola nije zadovoljan posljednjom linijom tima.

Ekipa Manchester Cityja u svojim redovima ima mnogo defanzivnih fudbalera koji su često povrijeđeni, a ni oni koji su na terenu ne ulijevaju veliku sigurnost.

Čini se da će posljednja linija ovog tima na ljeto doživjeti velike promjene jer bi iz klua mogli otići Kolarov i Zabaleta. Srbijancu ističe ugovor na ljeto i vjerovatno neće dobiti produženje, dok je za Zabaletu zainteresovan Inter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim toga, Guardiola će pokušati dovesti trojicu fudbalera. Pvi na listi je Bellerin iz Juventusa, dok je Pep također zainteresovan za Alabu i Bernata iz Bayerna.

Šta će od svega biti, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.