Liga šampiona

Real gostuje Legiji, Juventus protiv Lyona

Real Madrid će gostovati ekipi Legije u 4. kolu Lige šampiona.

Madriđani iza sebe imaju dvije pobjede i remi u grupi F i sa sedam bodova nalaze se na drugom mjestu. Sa druge strane, Legija je do sada upisala tri poraza uz gol razliku 1:13.

Prema svemu viđenom u dosadašnjem dijelu takmičenja, ekipa Zinedine Zidanea je apsolutni favorit u ovom meču i sve osim njihove ubjedljive pobjede bilo bi ravno iznenađenju.

Podsjetimo, ova dva tima susrela su se prije dvije sedmice na Santiago Bernabeu, a Real je tada zabilježio ubjedljivu pobjedu od 5:1.

U okviru grupe F, snage će na Signal Iduna Parku odmjeriti Borussia Dortmund i Sporting.

Juventus će večeras ugostiti sastav Lyona, dok će Sevilla dočekati Dinamo iz Zagreba.

Leicester, koji pruža odlična izdanja u Ligi šampiona i koji je trenutno prvi u grupi G, gostovaće drugoplasiranom Kopenhagenu.

Porto će na Dragao stadionu igrati protiv Club Bruggea, dok preostala dva para čine Monaco - CSKA Moskva i Tottenham - Leverkusen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi mečevi na programu su od 20.45 časova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.