Foto: EPA

Hoće li preseliti na klupu?

Saigrači se pobunili protiv Navasa, na potezu Zidane

Real Madrid se nije dobro proveo na sinoćnjem gostovanju u Varšavi, gdje je odigrao samo 3:3 protiv autsajdera Legije.

Real je vodio sa 2:0, nakon čega je Legia preokrenula na 3:2, da bi u finišu utakmice Kovačić pogodio za remi.

Taj meč mogao bi biti koban za golmana Keylora Navasa, koji bi uskoro mogao preseliti na klupu za rezerve i svoje mjesto među stativama prepustiti Kiku Casilli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da u Madridu nisu zadovoljni Navasovim izdanjima u posljednje vrijeme, a navodno je po tom pitanju došlo i do male pobune u svlačionici. Španski mediji tvrde da čak i igrači Reala potajno priželjkuju povratak Casille na gol, a nije tajna da Navas baš i nije ljubimac predsjednika Pereza, koji ga je želio prodati i dovesti De Geu.

Zinedine Zidane će u predstojećim danima biti u dilemi kojem od dvojice golmana dati prednost, a ostaje da se vidi hoće li Navasa koštati loša forma, posebno loša intervencija kod drugog gola Legije na sinoćnjoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.