Agent: Nije tajna gdje će Bale završiti karijeru
EPA

Oglasio se Barnett

Agent: Nije tajna gdje će Bale završiti karijeru

Velški reprezentativac Gareth Bale će karijeru završiti u Real Madridu, barem ukoliko je vjerovati izjavi koju je dao njegov agent Jonathan Barnett.

Bale je nedavno produžio saradnju sa kraljevskim klubom do 2022. godine, a iako će nakon isteka imati 33 godine, nema namjeru da se vraća u Englesku.

"Nikada nismo obraćali pažnju na ponude za Garetha, jer smo imali ideju da samo igra za Real. Bale je član najboljeg tima na svijetu i veoma je sretan. Mislim da je bio jasan kada je rekao da za njega postoji samo Real i iskreno ne mogu da zamislim da ga napusti do kraja karijere", kazao je Barnett.

Agent Barnett nije želio otkrivati da li su istinite špekulacije da Bale u Realu sada zarađuje 22 miliona eura godišnje, što ga čini najskupljim na svijetu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi