Osvojila društvene mreže

Džekina fotografija nakon utakmice postala hit na internetu

Edin Džeko je sinoć po ko zna koji put ove sezone bio junak Rome, koja je na gostovanju u Beču savladala Austriju rezultatom 4:2.

Naš napadač je postigao dva pogotka, a zanimljivo je da se među stativama domaćeg tima nalazio mladi Osman Hadžikić, koji vuče korijene iz Bosne i Hercegovine.

Nakon završetka utakmice, Džeko i Hadžikić su napravili zajedničku fotografiju koja se brzo proširila internetom i postala hit među Bosancima i Hercegovcima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hadžikić (20) je nastupao za mlade selekcije Austrije, ali možda ga u budućnosti vidimo i na golu našeg nacionalnog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.