Trener Širokog Brijega

Ćorić: Poraz nekad dobro dođe

M. Maksimović

Nakon jučerašnje blamaže i poraza od Croatije iz Zmijavca, Široki Brijeg danas je popravio dojam ubjedljivom pobjedom na Neretvancvem iz Opuzena rezultatom 8:0. 

Trener Denis Ćorić u izjavi SportSport.ba naveo je da je ponekad i dobro izgubiti jer se igrači na taj način dodatno uozbilje.

“Ne možeš biti zadovoljan kad izgubiš, ali je dobra stvar što je poraz bio dobra škola, a to se vidjelo već danas. Danas se osjetio karakter i ogroman kvalitet“, rekao je Ćorić koji već uveliko razmišlja o Čeliku.

“Dobro je da nema povreda, a ove dvije prijateljske utakmice su mi otvorile oči i stvorile jasniju sliku o nekim stvarima. Čelik po kvalitetu ne zaslužuje mjesto na kojemu se trenutno nalazi. Vjerujem da će se u nedjelju ipak pitati samo nas. Protivnika respektujemo, ali idemo na pobjedu i očekujemo tri boda“, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.