Ćorić: Bod koji je važan za Ligu šest

Ćorić: Bod koji je važan za Ligu šest

M. Maksimović

Prvi protivnik koji je u ovoj sezoni uspio neporažen napustiti stadion Pod Bijelim brijegom je tim Širokog Brijega. 

Igrači Denisa Ćorića danas su u Mostaru ostvarili cilj i izborili remi u hercegovačkom derbiju, a s malo više sreće ishod je po Širokobriježane mogao biti i povoljniji. Ćorić ipak ni s konačnih 0:0 nije bio nezadovoljan.

“Nije bilo ljepote u igri jer je naš cilj bio prije svega ostati neporažen. Prema prikazanom rezultat je posve realan, a bod koji smo osvojili ovdje u Mostaru mnogo znači u borbi za plasman u Ligu šest“, prokomentarisao je Ćorić.

Reprezentativnu pauzu Široki Brijeg nastojat će iskoristiti na najbolji način.

“Moramo se prije svega dobro odmoriti, a osim toga i kvalitetno pripremiti za ono što slijedi, te do zimske pauze osvojiti što više bodova“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg do pauze će igrati protiv Čelika, Krupe i Mladosti.

“Od sutra razmišljamo samo o Čeliku. Danas lakih protivnika nema, a nama na toj utakmici igra samo pobjeda. Vjerujem i dalje da ćemo igrati Ligu šest, a sedam bodova iz četiri utakmice u kojima smo tri puta gostovali su podgrijali optimizam“, rekao je na kraju.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi