Fudbaler Zrinjskog

Jović: Želim biti starter i osvojiti duplu krunu

M. Maksimović

Zrinjski je na pauzu otišao pobjedom nad Vitezom na gostujućem terenu, a junak utakmice bio je jedini strijelac Toni Jović. 

On je priliku i ovog puta dobio s klupe za rezervne igrače, oduživši se time na najbolji način šefu Vinku Marinoviću.

“Bilo je teško, posebno na onakvom terenu. Teren u Vitezu najteži je na kojemu sam dosad igrao. Imao je i Vitez svoje prilike, a mi smo bili raspoloženiji i više koncentrisani, pa smo na kraju i zadovoljniji. Na odmor idemo u miru, a ja sam sretan što sam upravo ja postigao pogodak“, izjavio je Jović za SportSport.ba.

Jović je priliku u dresu Zrinjskog dobio tek na nedavnoj utakmici protiv Veleža u Kupu, kada je s ukupno tri pogotka skrenuo pažnju na sebe.

“Moje ambicije su da na proljeće budem starter. Imao sam tešku povredu i do Veleža nisam bio u planovima trenera. Slijedi pauza u kojoj se želim maksimalno spremiti i u drugom dijelu sezone doživjeti novi bljesak“, najavljuje Jović.

Ambicije Zrinjskog su do kraja sezone jasne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo osvojiti titulu i napasti duplu krunu. Imamo širok kadar u po mom mišljenju najbolji tim u BiH. Bila je tu i mala kriza na kraju, ali je to već za nama“, rekao je na kraju Jović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.