Marinović: Pogodili smo izmjenom, čestitam svojim momcima

Trener Zrinjskog poslije Viteza

Marinović: Pogodili smo izmjenom, čestitam svojim momcima

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog na zimsku pauzu u Premijer ligi odlaze sa prvog mjesta. Mostarci su danas sa minimalnih 1:0 savladali Vitez, u susretu u kojem nisu pokazali mnogo.

Ipak, tri boda su bila najvažnija, a poslije utakmice svoj komentar dao je i trener Plemića Vinko Marinović.

"Teren je bio dosta težak, Vitez je imao svoje šanse, a mi smo iskoristili tu svoju šansu. Pogodili smo tom izmjenom, ali smo bili  pod psihološkim pritiskom, te ja čestitam svojim momcima. Nadam se da ćemo na kraju uspjeti ostvariti zacrtano. Moramo sada sjesti, analizirati, te vidjeti šta nam je potrebno za narednu polusezonu. Svakako da će biti nekih promjena", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Mostarci na pauzu odlaze sa 38 osvojenih bodova.


Vinko Marinović nakon susreta s Vitezom by goloviliga
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi