Ponovo mijenja klub?

Vranješ traži raskid ugovora od Tom Tomska

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ nije imao sreće u odabiru nove sredine i sve ukazuje na to da će u januaru napustiti Tom Tomsk.

Vranješ je posljednji put za Tom Tomsk nastupio 5. novembra protiv Spartaka, a da je uz lošu finansijsku situaciju u klubu, nezadovoljan i trenutnim statusom potvrđuje i to što je od rukovodstva kluba zatražio raskid saradnje.

Tako barem tvrdi portal Lavozdeasturias.es, koji navodi da je izvjesno da će defanzivac bh. reprezentacije napustiti Tom Tomsk i potražiti novu sredinu u januarskom prijelaznom roku. 

U rusko prvenstvo Vranješ se vratio u ljetnom prijelaznom roku nakon epizode u Sportingu iz Gijona. U karijeri je još igrao za Gaziantespor, Elazigspor, Alaniju, Krasnodar, Crvenu zvezdu, Sheriff, Napredak i Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.