Vranješ: Sretan sam zbog dolaska u Gaziantepspor

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Vranješ: Sretan sam zbog dolaska u Gaziantepspor

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ posljednjeg dana prijelaznog roka pojačao je redove turskog Gaziantepspora, za koji će nastupati u narednih godinu i pol dana. 

Vranješ je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je 'na stolu' imao još ponude iz Grčke i Kine, ali ipak se odlučio na povratak u Tursku. 

"Sretan sam zbog dolaska u Gaziantepspor i što sam konačno pronašao klub. Imao sam još ponude iz Grčke i Kine, ali u posljednji čas odlučio sam preći u turski tim. Nadam se da nisam pogriješio", kazao je za naš portal Vranješ.

Ovaj 25-godišnji defanzivac vjeruje da će dobrim partijama u turskom klubu zadržati status reprezentativca BiH.

"Sve je do mene i mojih igara. Ako budem igrao dobro, nema razloga da ne očekujem poziv Baždarevića", riječi su Vranješa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.