Vranješ bio pronašao novi klub, ali se predomislio
FOTO: EPA

Karijeru nastavlja u Rusiji?

Vranješ bio pronašao novi klub, ali se predomislio

Nakon samo jedne polusezone Ognjen Vranješ je raskinuo saradnju sa Sportingom.

Trener Abelardo je donio odluku da u novoj sezoni Primere neće računati na Vranješa i dao mu je jasno do znanja da može potražiti novi klub ukoliko želi igrati, a nakon pregovora Sporting je zvanično sapštio da je ugovor raskinut. 

Ipak, bh. reprezentativac problema sa pronalaskom nove sredine neće imati i već je bio dobio ponudu Zaragoze. Španski mediji su objavili da je postojao i usmeni dogovor između dvije strane, ali da je Vranješ odustao od transfera zbog navodnog odlaska u Rusiju.

Vrijedi podsjetiti da je Vranješ već imao priliku igrati u Rusiji noseći dresove Krasnodara i Alanije. Još je bio član Sportinga, Gaziantepspora, Elazigspora, Sheriffa, Crvene zvezde, Napretka i Borca iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi