Znate li ko su Diegu Costi "omiljeni" stoperi?

Edmir Škorić

Diego Costa je za Sport TV otkrio protiv kojih igrača mu je bilo najteže igrati, ali i protiv kojih najviše voli da igra.

Costa je trenutno hit u Engleskoj, prvi je strijelac lige i drži Chelsea na liderskoj poziciji, a prethodno je igrao u Atletico Madridu

Upravo tada, kada je nosio dres Madriđana, imao je najteže rivale. Priznao je to u intervjuu za Sport TV.

"Uvijek sam imao problema protiv Reala i stopera Pepea i Ramosa. Uvijek bi bilo iskri. Volim iz tog razloga da igram protiv njih", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svaka utakmica protiv Reala bila je napeta, dobacivali bismo si na terenu, gurali se, a poslije bismo se bez ikakvih problema pozdravili. Sada smo ja i Ramos saigrači u reprezentaciji i uvijek se našalimo", dodao je Costa.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.