Costa postaje najplaćeniji fudbaler Chelseaja

Spreman novi ugovor

Costa postaje najplaćeniji fudbaler Chelseaja

Sjajni napadač Chelseaja Diego Costa bi uskoro trebao potpisati novi ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea.

Njegov trenutni ugovor sa Plavcima važi do juna 2019. godine i po njemu zarađuje 150.000 funti sedmično, a britanski mediji pišu da ga u Chelseaju žele zadržati i duže.

Zbog toga su ljudi iz kluba već pripremili novi ugovor za Costu, koji bi njegovim potpisivanjem postao najplaćeniji igrač londonskog kluba sa sedmičnom platom od 200.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diego Costa se osjeća dobro u Chelseaju i vjerovatno neće odugovlačiti s produženjem ugovora, te će ga potpisati vrlo brzo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti