Sporazumni raskid ugovora

Aldin Šišić nije više igrač dobojske Mladosti

Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja prvi dio sezone u Premijer ligi završili su na osmom mjestu s 22 boda. Kakanjci su imali za cilj ove sezone igrati Ligu za prvaka, ali to će biti zaista teško i ostvariti. Husref Musemić je rukovodstvu kluba dostavio da ne računa na četvoricu igrača, s kojim će se klub pokušati razići na prijateljski način.

Kako smo već pisali pored četvorice otpisanih igrača, još dvojica igrača imaju namjeru napustiti Mladost. Riječ je o Adnanu Hodžiću i Aldinu Šišiću. Upravo je ovaj posljednji kako saznaje SportSport.ba danas nakon sastanka s predsjednikom kluba Mensurom Mušijom dogovorio sporazumni raskid ugovora.

Šišić je u Kakanj stigao prije tri sezone, s klubom je ušao u Premijer ligu, te u historijskoj prvoj sezoni uspio da ostvari opstanak u prošloj sezoni. Ove sezone ubilježio je 17 nastupa u Premijer ligi, te jedan u okviru Kupa BiH.Ovaj 26-godišnji veznjak pored Mladosti nastupao je još za Čelik, Vitez, Slobodu i Velež.

Nije isključeno da se ovaj igrač koji može pokriti sve pozicije u veznom redu vrati u svoj matični klub Čelik, s kojim bi pokušao izboriti opstanak u Premijer ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.