Kuzmanović: Još uvijek me niko nije kontaktirao

Fudbaler Mladosti DK o mogućem odlasku

Kuzmanović: Još uvijek me niko nije kontaktirao

D. Vejo

Mladi reprezentativac BiH i član ekipe Mladosti DK u posljednjih nekoliko dana dovodi se u vezu sa grčkim Panionisom.

Navodno, tamošnji mediji pišu kako pomenuti tim želi da vidi mladog fudbalera u svojim redovima. Povodom svega, oglasio se i sam akter ove priče.

"Još uvijek ne znam ništa. Niko mi ništa nije javio, niti me zvao", kratko je za SportSport.ba prokomentarisao mladi fudbaler, Mićo Kuzmanović.

Do sada, Kuzmanović je upisao 17 nastupa za ekipu Mladosti, dok je jednom bio strijelac u Premijer ligi BiH, a u Kupu je zabilježio jedan, te postigao dva pogotka.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi