FOTO: EPA

Ronaldo prezadovoljan proteklom godinom

"Nije me briga što oni koji me ne poznaju govore laži"

Adnan Beganović

Iza Cristiana Ronalda je najuspješnija godina u karijeri. Fenomelani Portugalac sa Realom je osvojio Ligu prvaka i klupsko svjetsko prvenstvo, sa Portugalom je postao evropski prvak i sasvim zasluženo je po četvrti put stigao do Zlatne lopte.

Godina za pamćenje koja nije promijenila Ronalda, arogantan na terenu, a van njega sušta suprotnost. Cristiano je igrač kojem su od velike važnosti njegovi obožavaoci što je potvrdio i u razgovoru za egipatsku televiziju.

"Ponosan sam na to što sam najpopularniji fudbaler na društvenim mrežama. Međutim, najvažnije mi je uspjeh na terenu. Želim i dalje postizati mnogo golova i pobjeđivati. Želim nastaviti usrećivati svoje obožavaoce", između ostalog je istakao Ronaldo.

"Imam sjajnu porodicu, sina koji me voli, fantastičnu majku, sestru i braću, te prijatelje. Oni koji me znaju vole me zbog toga kakav jesam, a oni koji me ne znaju govore laži, no nije me briga", dodao je najbolji svjetski fudbaler.

Najbolji svjetski fudbaler govorio je i o novcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Novac mi nije najvažniji. Istina je da je važan kako biste nakon karijere bili nezavisni i kako biste mogli ugodno živjeti. Želim nastaviti ovako još nekoliko godina. Potpisao sam odličan ugovor sa sponzorom i Realom i to me tjera da još više radim i zadržim se na ovom nivou. Svjestan sam da zarađujem više od doktora, no ne motivira me zarada, nego je moj motiv da budem najbolji", zaključio je fudbaler Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.