Agent potvrdio detalje kineske ponude za Ronalda

Agent potvrdio detalje kineske ponude za Ronalda

Edmir Škorić

Agent Cristiana Ronalda, Jorge Mendes, obznanio je kako je Real Madrid dobio bogatu ponudu iz Kine.

Odlazak velikih zvijezda u Kinu nije ništa novo, no nije se baš očekivalo da se bogati Kinezi toliko odvaže, pa krenu da dovedu najboljeg nogometaša svijeta. Iako nije navedeno ime, navodno je jedan klub spremio bogatu ponudu za Ronalda, a to je priznao i agent Portugalca.

"Ponuda od 300 miliona eura u Real je došla iz Kine, a Ronaldu se nudi 150 miliona eura po sezoni. Ipak, novac nije sve, Real Madrid je klub za života", rekao je Jorge Mendes na dodjeli nagrada u Dubaiju.

Nerealno je očekivati da Ronaldo ode u Kinu, ali cifre koje se spominju ostavljaju bez daha vjerovatno i bogatije i veće zvijezde od Ronalda. Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati, a podsjetimo da su nedavno za kineski tim potpisali Oscar i Carlos Tevez. Ranije je veliki broj zvijezda krenuo put Kine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi