Foto: EPA

Promjena plana

Dinamo, ipak, ne dolazi na pripreme u BiH

Dinamo je zbog loših vremenskih uslova primoran promijeniti lokaciju zimskih priprema koje su trebale biti održane u Međugorju. 

Dolazak Modrih u Međugorje je bio najavljen za 11. januar i tim kojeg vodi Ivajlo Petev je u ovom gradu trebao provesti osam dana, međutim unutar kluba je došlo do promjene plana. To je potvrđeno i na klupskoj stranici.

"Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini.

U Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili ''Plavoj noći' u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge 'Dinamo u srcu – Brotnjo' te prijateljskoj utakmici s HŠK Zrinjski iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati. Sigurni smo da ćemo pronaći način da nakonadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od 'mjesta za pripreme'", stoji u saopštenju objavljenom na stranici Dinama. 

Dinamo će se umjesto u Međugorju od 11. do 19. januara pripremati u Rovinju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.