Dinamo 'zagrizao' za bivšeg igrača Arsenala

Brazilac u Dinamu?

Dinamo 'zagrizao' za bivšeg igrača Arsenala

Čelnici Dinama tijekom zimske pauze intenzivno tragaju za pojačanjima. 

Modri ne žele ispustiti titulu i čine sve kako bi dodatno osnažili tim, a prema natpisima hrvatskih medija, jedan od igrača koji bi mogao stići na Maksimir je Matheus Indio. 

Igrač koji je zabilježio nastupe za brazilsku U15 i U17 reprezentaciju trenutno igra za Estorilu kao posuđen igrač Vasco da Game, a interesantno je da je 2012. godine bio i u Arsenalu. Ipak, tada 16-godišnji mladić se nije najbolje snašao u Arsenalu i vrlo brzo se vratio u Brazil .

Indio je ove sezone u dresu Estorila upisao 16 prvenstvenih nastupa, a pritom je zabio tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Po vokaciji je lijevo krilo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi