Olimpik ostao bez pojačanja

Filip Arežina bez prava nastupa do kraja sezone

Samir Mlaćo

Slutnje čelnika Olimpica da Filip Arežina (24) neće moći nastupati za njihov klub u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige danas su se i zvanično obistinile.

Naime, klubu sa Otoke je potvrđeno da Arežina zbog već poznatih pravila nema pravo nastupa u ovoj takmičarskoj sezoni u kojoj je već nastupao za Zrinjski i poljski GKS Tichy. 

Vukovi sa Otoke trenutno se nalaze na pripremama u Mostaru, a direktor tima Adnan Čorbo jučer je posjetio ekipu, te razgovorao i sa Arežinom. 

"Upoznali smo Filipa sa ovom odlukom koji smo i zvanično dobili, ali mu ponudili saradnju na duže vrijeme. Ipak, on će staviti tačku na i, te tada će biti poznato da li će i ostati u našim redovima", kazao je Čorbo za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arežina je član Olimpika bio u sezoni 2014/15, a upisao je i jedan nastup za našu "A" reprezentaciju. Sa mostarskim Zrinjskim protekle sezone osvojio je šampionsku titulu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti