Kulović: Džugurdić će biti veliko pojačanje

Trener FK Olimpik

Kulović: Džugurdić će biti veliko pojačanje

M. Maksimović

Trener Olimpika Faruk Kulović zadovoljan je urađenim u dosadašnjem dijelu priprema za proljetni dio sezone.

Vukovi su nakon prve faze u Sarajevu preselili u Mostar gdje na raspolaganju imaju dva kvalitetna terena i znatno povoljnije klimatske uslove. Kulović ne krije zadovoljstvo ni po pitanju pristiglih pojačanja.

“Sve ono što smo ciljano tražili smo i pronašli. Imamo mali problem s Arežinom koji će administracija, vjerujem, uspješno riješiti. Nadam se dolasku još jednog stopera i napadača i to bi bilo to kada je tim u pitanju“, rekao je, osvrćući se i na uslove u Mostaru.

“U Bijelom Polju imamo odlične uslove. Prezadovoljni smo smještajem i gostoprimstvom domaćina. Napravili smo pun pogodak i to je nešto što je važno i što može pozitivno utjecati na raspoloženje kod igrača“, dodao je.

Raduje ga i pristup igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Momci su shvatili šta se od njih traži i šta je cilj Olimpica. Samo dobra priprema i disciplina mogu nas dovesti do onoga čemu težimo. U subotu putujemo za Metković, a kasnije za Makarsku gdje nas očekuju četiri kvalitetne utakmice. Nadam se da će se ekipa vremenom ukomponovati i da ćemo doći do prepoznatljive igre“, izjavio je Kulović, posebno ističući kvalitet Miloša Džugurdića.

“Miloš je odličan i predstavljat će veliko pojačanje. Nije zvučno ime, ali od njega mnogo očekujem. Bilo bi dobro kada bi Arežina imao pravo nastupa, dok sam zadovoljan stanjem u kojemu su došli Benjamin Čolić i Dino Bevab. Muamer Svraka će se tek u petak priključiti“, rekao je Kulović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi