Olimpik u Bijelom Polju hvata zalet za proljeće

Pripreme za proljetni dio sezone

Olimpik u Bijelom Polju hvata zalet za proljeće

M. Maksimović

Fudbaleri Olimpika već nekoliko dana borave u Mostaru. 

Nakon bijega iz Sarajeva gdje nisu imali priliku raditi osim u teretani i na vještačkoj podlozi, treneru Faruku Kuloviću u Mostaru je na raspolaganju teren FK Bjelopoljac, te teren s umjetnom podlogom na stadionu u Vrapčićima. 

Trener Kulović danas je raspolagao s više od 20 fudbalera, dok se u narednim danima očekuje dolazak i Dejana Vukomanovića, odnosno Muamera Svrake koji je trenutno u Indoneziji gdje završava papirologiju.

Opravdano su trojica fudbalera zbog boleestidobili dopust da se vrate u Sarajevo. U Olimpiku ističu zahvalnost domaćinima, salonu Borik u kojemu borave, a gdje imaju odlične uslove, te FK Bjelopoljac na čijem stadionu se odvijaju treninzi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi