Kolar: Uslovi u Bijelom Polju su odlični

Sportski direktor Olimpika

Kolar: Uslovi u Bijelom Polju su odlični

M. Maksimović

U slučaju da se pojavi zanimljiv napadač i stoper, Olimpik ne bi propustio priliku da ga angažuje čime bi igrački kadar koji je već u dobroj mjeri popunjen, bio kompletiran. 

Sportski direktor Faik Kolar otkrio je da su trenutno u toku pregovori s nekoliko igrača, ne krijući zadovoljstvo dosadašnjim dijelom pripremama u Bijelom Polju kod Mostara, odnosno uslovima koje Vukovi imaju u salonu Borik.

“Uslovi su odlični, a osim terena u Bijelom Polju na raspoaganju nam je i onaj s umjetnom podlogom u Vrapčićima. Najavažnije je da stručni štab može u djelo sprovesti sve što se zamisli“, rekao je Kolar.

U Bijelom Polju će Vukovi ostati do subote.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nakon Mostara, putujemo u Metković gdje ćemo igrati pripremnu utakmicu, nakon čega se vraćamo u Sarajevo, te potom i za Makarsku. Nakon toga neće biti više ni vremena, ni prostora da bi se nešto dodatno radilo“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi