Predsjednik Atletica tvrdi

"Manchester United je mali klub"

Edmir Škorić

Ako pratite svakodnevno štampu onda ste vjerovatno već vidjeli Antoinea Griezmanna u dresu Manchester Unieda, ali očito je tranfer još daleko od realizacije.

Manchester United je, prema pisanju engleskih medija, već postigao dogovor s Griezmannom i na ljeto namjerava da dovede sjajnog francuskog nogometaša.

I dok navijači Uniteda već slave Griezmannov dolazak, predsjednik Atletica Enrique Cerezo je nakon remija s Barcelonom u revanšu polufinala Kupa Kralja kazao da bi Griezmann mogao ostati do kraja na Vincente Calderonu.

"Manchester United? Mali klub. Vjerujem potpisanim ugovorima, a to vrijedi i za Diega Simeonea i Antoinea Griezmanna", dodao je Cerezo, aludirajući da je Griezmann potpisao ugovor s Atleticom do ljeta 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Antoine je fantastičan igrač i svaki put kada ga vidim, zagrlim ga. Sretan je u Atleticu", tvrdi prvi čovjek Jorgandžija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.