Igrali su kao amateri, a zajedno vrijede 709 miliona eura

Zar je ovo moguće u Premier ligi?

Igrali su kao amateri, a zajedno vrijede 709 miliona eura

U Premier ligi nema loših klubova i vjerovatno nijedan fudbaler koji igra na Otoku nije slučajno dospio tamo. U Engleskoj se igra najbrži i najzanimljiviji fudbal, ali se i na terenima Premier lige ponekad mogu vidjeti humoristične scene.

Jednu takvu priredili su nam jučer fudbaleri Leicester Cityja i Manchester Uniteda, klubova koji po Transfermarktu vrijede 212, odnosno 497 miliona eura.

Igrači oba tima su se na dvadesetak sekundi pretvorili u amatere i nasmijali publiku na stadionu, ali i sve nas koji u Engleskoj odavno nismo vidjeli nešto slično.

Netačni pasovi, panična izbijanja lopte i 'glavomet' trajali su sve dok lopta nije završila u autu, a način na koji se to desilo je tek priča za sebe...

Potražite više informacija na temu Premier league:


Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi