Pronašao novu sredinu

Miljan Govedarica dogovorio saradnju sa Olimpikom

D. Vejo

Miljan Govedarica od danas je postao novi član Olimpika.

Bivši mladi bh. reprezentativac se nakon završene epizode u tuzlanskoj Slobodi okrenuo novim izazovima, pa je tako za novi klub izabrao sarajevski Olimpik, čije će boje braniti do kraja sezone, a koji nakon jesenjeg dijela najelitnijeg takmičenja u državi zauzima posljednju (12.) poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova.

"Dogovorio sam saradnju sa ekipom Olimpika na šest mjeseci. Zadovoljan sam postignutim dogovorom, jer su ljudi u klubu bili dosta korektni", ističe za SportSport.ba nova akvizicija Olimpika Miljan Govedarica.

Govedarica, za kojeg je Sloboda u prošlosti platila Slaviji 50.000 KM, se nije naigrao u protekloj polusezoni u Premijer ligi BiH. Zabilježio je svega sedam nastupa, od čega je u samo jednoj utakmici bio starter.

U dosadašnjoj karijeri, pomenuti vezista je branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva, zatim Donjeg Srema, te na koncu Slobode iz Tuzle.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.