Aleksandar Kosorić ostaje u Premijer ligi?

Tri ponude iz naše lige

Aleksandar Kosorić ostaje u Premijer ligi?

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika jučer su poraženi u prijateljskom susret od NK Neretva rezultatom 3:2, iako su nakon prvog poluvremena imali vodstvo od 2:1.

Trener tima sa Otoke sigurno ne može biti zadovoljan drugim poluvremenom, ali svakako da Vukovi imaju dovoljno vremena da isprave sve nedostatke. 

Kao što su već ranije istakli, u ovom klubu su u potrazi za pojačanjem na stoperskoj poziciji, a saznajemo da su čelnici Olimpika već kontaktirali dojučerašnjeg kapitena Željezničara Aleksandra Kosorića. 

Kosorić je na kraju prvog dijela sezonu raskinuo saradnju sa timom s Grbavice, te postao slobodan igrač u potrazi za angažmanom. Ipak, SportSport.ba saznaje da su za Kosorića zainteresovani i bijeljinski Radnik, te Zrinjski, a ovaj 30-godišnjak u narednim danima će donijeti konačnu odluku. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za SportSport.ba je potvrdio da su njegovi ciljevi vezani za inostranstvo, ali da ne isključuje mogućnost ostanka u Premijer ligi do kraja ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi