Olimpik otputovao u Makarsku, Govedarica novo pojačanje?

Vukovi na završnim pripremama

Olimpik otputovao u Makarsku, Govedarica novo pojačanje?

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su otputovali u Makarsku gdje će obaviti završni dio priprema pred početak drugog dijela sezone. 

Cilj popularnih Vukova sa Otoke je odigrati što veći broj prijateljskih utakmica, a do sada su već dogovorena četiri takva susreta.

"Ovdje smo došli sa namjerom da odigramo što više utakmica jer zbog uslova do sada to nismo baš mogli. Imamo dogovorene duele sa Zmajem, Imotskim, Lučkim i eventualno GOŠK-om iz Dubrovnika", kazao je za SportSport.ba šef stručnog štaba Olimpika Faruk Kulović. 

Uskoro će se Olimpiku priključiti i Jovo Kojić, ali to neće biti posljednje pojačanje trenutno posljednjeplasiranog tima Premijer lige.

"Pregovoramo sa Miljanom Govedaricom, ali vidjet ćemo oko njegovih uslova kakva će biti situacija", jasan je bio Kulović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su pored seniorske ekipe, u Makarsku jutros otputovali i kadeti te juniori ovog kluba, što svakako pokazuje ozbiljan rad vodećih struktura FK Olimpik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti