Ubrzo bi trebao ponovo obući dres Plemića

Graovac na pragu povratka u Zrinjski

Edmir Škorić

Defanzivac Daniel Graovac (23) u narednim bi se danima trebao vratiti u redove mostarskog Zrinjskog.

Graovac je u Zrinjski došao u zimu 2013. godine i s Mostarcima je osvojio dva naslova prvaka (2014. i 2016. godine), a za ovaj klub je u 97 nastupa postigao dva gola.

Iz Zrinjskog je dobio i poziv u A reprezentaciju BiH, a navijači su mu prošle godine dali nagradu Filip Šunjić Pipa zbog onoga što je pokazivao na terenu i načina na koji je predstavljao Zrinjski.

Ljetos je prešao u Belgiju i igrao je u Mouscronu na posudbi iz Apollona (Kipar), ali je u dresu ovog kluba odigrao samo dva meča i trener Rednić nije računao na njegove usluge, što je i razlog zbog kojeg se vraća u BiH.

Graovac je za SportSport.ba otkrio da bi se trebao ubrzo vratiti u Zrinjski. Zbog pravila da u sezoni ne može da igra za tri različita kluba, njemu je jedina opcija da se vrati u Mostar i on nema ništa protiv toga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski me kontaktirao i svi znaju da je taj klub u mom srcu. Nadam se iskreno da ću se vratiti i sve bi to trebalo da bude poznato u narednih dva-tri dana. Mislim da će sve biti u redu", rekao nam je Graovac, koji bi bez dileme bio veliko pojačanje za tim koji želi da odbrani titulu, a zasad je na dobrom putu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.