Barbarić nakon Gabele: Najvažnije je da nije bilo povreda

Trener Plemića iz Mostara

Barbarić nakon Gabele: Najvažnije je da nije bilo povreda

M. Maksimović

U svom desetom nastupu na tradicionalnom turniru Andrija Anković u Gabeli, Zrinjski se okitio petim naslovom, tačnije odbranio je titulu iz prošle godine,

Pogotkom Ognjena Todorovića Plemići su u finalu porazili trećeplasirani tim Druge HNL, Goricu.

“Najvažnije je da je turnir protekao bez povreda. Sedmicu pred nama iskoristit ćemo da osvježimo ekipu i nastavimo s radom. U Gabeli smo nakon napornih priprema u Istri imali težak teren za igranje i time nisam zadovoljan”, izjavio je trener Ivica Barbarić.

Na pitanje ima li iskristaliziran sastav za Čelik, trener Zrinjskog je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Svi igrači ravnopravni konkurišu za tim i tako će biti do kraja. Važno je da dobro rade, da se takmiče tijekom sedmice, a na kraju ćemo vidjeti ko će igrati”, dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi