Poznati sastavi Reala i Napolija

Sve je spremno za spektakl na Santiago Bernabeu

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na domaćem terenu protiv Napolija u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka.

Aktuelni prvak Evrope pred domaćim navijačima želi na najbolji način otvoriti nokaut fazu u Ligi prvaka. Do utakmice na Bernabeu ostalo je nešto manje od sat vremena, a oba trenera saopštila početne sastave.

Navijači Real Madrida iznenađeni su što se u prvom sastavu našao James Rodriguez koji od dolaska francuskog stručnjaka utakmice većinom počinje sa klupe. Ipak, to je možda i jedino iznenađenje koje je Zidane spremio za Napoli večeras.

S druge strane Maurizio Sarri je na teren odlučio poslati najjači sastav, a u ulozi centralnog napadača večeras će biti omaleni Mertens. Na klupi je ostao poljski napadač Milik koji se nakon duže pauze konačno vratio u tim.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modrić, James, Ronaldo Benzema.

Napoli: Reina, Ghoulam, Koulibaly, Albiol, Hysaj, Zielinski, Diawara, Hamšik, Insigne, Mertens, Callejon.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti