Komentarisao meč Lige prvaka

Braco o Arsenalu: Bayern ih je praktički izbacio sa stadiona

Midhat Šljivak

Legenda Bayerna i reprezentacije BiH Hasan Salihamidžić komentarisao je uvjerljivu pobjedu tima iz Minhena nad Arsenalom u susretu osmine finala Lige prvaka.

Bavarci su slavili s 5:1 i samo ih čudo može spriječiti da se plasiraju među osam najboljih tima Evrope.

Salihamidžić ističe kako je Bayern odigrao senzacionalan meč, i zanimljivim riječima je opisao pobjedu svog nekadašnjeg tima.

"Meč je bio senzacionalan. Tim je pružio odličnu igru, a postići pet golova protiv izuzetno jakog tima nije nimalo lako. Bayern je puštao Arsenal da igra u prvom poluvremenu, ali ih je u drugom poluvremenu praktički izbacili sa stadiona. Uvjeren sam da se Arsenal ne može vratiti", rekao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Popularni Braco je dres bavarskog giganta nosio od 1998. do 2007. godine, a u tom periodu je osvojio čak 16 trofeja, među kojima je i trofej Lige prvaka iz 2001. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.