Utakmica 21. kola Bundeslige

Schalke remizirao protiv Kolna, Kolašinac igrao cijeli meč

Endin Čaušević

Fudbaleri Schalkea remiziralni su večeras na gostovanju protiv Kolna (1:1) u okviru 21. kola njemačke Bundeslige.

Schalke je na odličan način otvorio večerašnji meč jer je već u drugoj minuti utakmice stigao do prednosti. Caligiuri je bio asistent, a mrežu Kolna zatresao je Schopf. Ipak, domaći su uspjeli da izjednače u samom finišu prvog poluvremena.

Osako je upisao asistenciju, dok je strijelac bio ko drugi nego Modeste. U drugom poluvremenu obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika da osvoje cijeli plijen, ali se rezultat nije mijenjao.

Bh. reprezentativas Sead Kolašinac odigrao je svih 90 minuta u dresu Schalkea. Koln je sada sedmi na tabeli Bundeslige sa 33 boda, dok je Schalke na desetom mjestu sa 26 bodova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 21. kolo:

Koln - Schalke 1:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.