"Važno nam je da što prije saznamo odluku Kolašinca"

Schalke želi produžiti ugovor

"Važno nam je da što prije saznamo odluku Kolašinca"

Da li će Sead Kolašinac napustiti Schalke ići će potpisati novi ugovor? To je pitanje koje je posljednjih mjeseci aktuelno u njemačkom klubu, budući da je bh. reprezentativac trenutno jedan od najtraženijih bekova na svijetu. 

Tokom januara Kolašinac se intenzivno povezivao sa Juventusom. Inostrani mediji su tvrdili da je Stara dama poslala nekoliko ponuda za njegove usluge, ali realizacija transfera je navodno prolongirana za ljeto kada će Kolašinac moći besplatno napustiti Schalke, ukoliko ne produži ugovor. 

Toga je svjestan i direktor kluba iz Gelsenkirchena Christian Heidel. 

"Za Kolašinca je važno da je svjestan svog potencijala. Ne želimo napraviti pritisak, ali važno nam je da saznamo njegovu odluku što prije", izjavio je Heidel za Bild. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema informacijama njemačkog sportskog lista, Schalke je spreman Kolašincu ponuditi novi ugovor na tri ili četiri godine sa znatno većim primanjima. Pregovori su uveliko u toku...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi