Chelsea dočekuje Manchester United

Veliki derbi u četvrtfinalu FA Kupa

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda pobjedom protiv Blackburna izborili su danas plasman u četvrtfinale FA Kupa gdje ih čeka veliki derbi.

Manchester United ove sezone brani titulu u FA Kupu, a izabranici Jose Mourinha plasirali su se večeras u četvrtfinale ovog takmičenja pobjedom na Blackburnom (2:1). Odmah nakon završetka utakmice FA je objavio parove četvrtfinala.

U centru pažnje bit će sigurno veliki derbi u kojem će snage odmjeriti Chelsea i Manchester United. Tottenham igra protiv Millwalla, dok je Middlesbrough na boljeg iz meča Huddersfield - Manchester City.

Arsenal još uvijek nije odigrao svoj meč osmine finala protiv Sutton Uniteda, a bolji iz ovog okršaja u četvrtfinalu FA Kupa igrat će protiv Lincoln Cityja.

FA Kup, četvrtfinale parovi:

Chelsea - Manchester United

Middlesbrough - Huddersfieln Town/Manchester City

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham - Millwall

Sutton United/Arsenal - Lincoln City

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.