Uspješan debi na klupi Splita

Akrapović: Uvjeravao sam svoje momke da je sve moguće

Bh. trener Bruno Akrapović imao je uspješan debi na klupi Splita, koji je u 21. kolu HNL-a remizirao sa Hajdukom odigravši 1:1.

Nakon utakmice, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine a danas trener Splita poručio je da je vrlo zadovoljan načinom na koji su njegovi igrači ušli u duel sa favorizovanim i mnogo većim gradskim rivalom.

"Zadovoljan sam igrom ekipe i raspoloženjem prije utakmice. I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo, jer smo imali zrelije prilike od Hajduka. Mnogo mojih momaka je tek sada upoznalo prvoligaške terene, ali sam ih uvjeravao da je sve moguće", rekao je Akrapović, te dodao:

"Kada sam došao u svlačionicu stao sam pred igrače i rekao im da sam jedan od njih, te da nemamo šta izgubiti. Ne smijemo s lošim mislima dolaziti na trening".

Split se i dalje nalazi u opasnoj zoni sa svega devet bodova, koliko ima i Cibalija. Trenutno je Split na devetom mjestu koje vodi u razigravanje za opstanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.