Bruno Akrapović preuzima RNK Split?

Splićani u teškoj situaciji

Bruno Akrapović preuzima RNK Split?

Samir Mlaćo

Nogometaši Splita u drugi dio sezone 1.HNL ulaze tek sa osmog mjesta, a nije poznato ko će predvoditi Splićane u pohodu na opstanak u ligi.

Naime, Elvis Scoria je jednom nogom već bio novi šef stručnog štaba, ali je njegovov dogovor sa čelnicima kluba propao u posljednji čas.

Hrvatski mediji uveliko pišu o mogućim kandidatima, a jedan je od ozbiljnijih je nekadašnji reprezentativac naše zemlje Bruno Akrapović. Akrapović je posljednji angažman imao u makedonskoj Shkendiji, a navodno bi danas trebao i zvanično potpisati ugovor. 

Kao potencijalni nasljednici dosadašnjeg trenera Vjekoslava Lokice spominju se i Ivan Katalinić, te Ivan Pudar.

Bilo kako bilo, tim sa Parka mladeži očekuje teška polusezona, a na otvaranju će u gradskom derbiju u goste Hajduku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi