Obavljeno žrijebanje

Poznati parovi četvrtfinala Kupa BiH

Danas je u hotelu Park u Vogošći obavljeno žrijebanje parova za četvrtfinale nogometnog Kupa BiH za seniore, seniorke i omladince.  

U bubnju su se našla imena osam ekipa, među kojima je šest premijerligaša i dva federalna prvoligaša - Željezničar, Sarajevo, Radnik, Zrinjski, Široki Brijeg, Mladost Doboj Kakanj, Travnik i Bosna Sema. 

Žrijebom je odlučeno da u prvim susretima četvrtfinala Kupa BiH Sarajevo odmjeri snage sa Travnikom, a Radnik sa Željezničarom. 

Mladost DK će dočekati Bosna Semu, dok će se u Mostaru sastati Zrinjski i Široki Brijeg. 

Prve utakmice će se igrati 8. marta, dok su revanš susreti na rasporedu sedam dana kasnije (15. mart).

Četvrtfinale Kupa BiH: 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sarajevo - NK Travnik
FK Radnik - FK Željezničar
FK Mladost DK - FK Bosna Sema
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg

Nakon žrijeba predstavnici NS/FS BiH i klubova BH Telecom Premijer lige BiH će održati sastanak u cilju što bolje pripreme za nastavak takmičenja u prvenstvu i Kupu naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.