Nema više kalkulacija

Borac protiv Mladosti traži slamku spasa

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca više nemaju šta da kalkulišu, ostala su još dva kola do kraja prvenstva i isto toliko prilika da stignu do novih bodova koji bi ih ostavili u eliti i naredne sezone.

U okviru 17. kola Premijer lige BiH, Banjalučani će gostovati ekipi Mladosti u Brčkom. Ovo će biti izuzetno teško gostovanje za banjalučki sastav s obzirom da gostuju lideru na tabeli.

Za izabranike Miše Marjanovića navedeni meč je jedan od dva za biti ili ne biti do kraja sezone. Crveno-plavi se nalaze u izuzetno teškoj situaciji, s obzirom da zauzimaju prije ovog kola osmu poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova.

Na gostovanje u Brčko, tim iz grada na Vrbasu putuje kompletan s obzirom da su se u isti vratila tri ključna igrača, Džombić, Marjanović i Dakić.

Utakmica 17. kola najelitnijeg takmičenja u državi igra se sutra.

Kao posljednjeg protivnika, Borac će imati ekipu Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.