Domaljevac ipak prejak za Borac

Premijer liga BiH

Domaljevac ipak prejak za Borac

D. Vejo

Odbojkaši Borca poraženi su u okviru 16. kola Premijer lige BiH u "Boriku" od ekipe Domaljevca rezultatom 0:3, po setovima je bilo 21:25, 18:25 i 19:25.

Gosti bolje otvaraju meč tako što prave seriju od 0:3, nakon čega crveno-plavi preko Ilića smanjuju na minus dva (1:3). Pri rezultatu 4:4, Domaljevac pravi nešto veću seriju, od 0:6 te tako dolaze do prednosti od 4:10. U trenutku kada je na semaforu stajalo 9:17 za goste, banjalučki sastav se diže serijom od 4:0. Međutim, gosti nisu pali u igri, bude se, pa tako prvi set rješavaju u svoju korist rezultatom 21:25.

U nastavku, igrao se poen za poen sve do rezultata 11:11 gdje gostujuću odbojkaši postižu pet poena, čime dolaze do prednosti od 11:16. Nakon toga, izabranici Miše Marjanovića se preko Ilića, Popovića i Džombića vraćaju u susret serijom 3:0 i smanjuju na dva poena zaostatka. Ali, do kraja drugog seta ponovo su više spretnosti pokazali igrači Domaljevca koji dobijaju period (18:25) i tako dolaze u vodstvo od 0:2 u setovima.

Treći set donio je isti scenario kao u prva dva. Domaljevac ne dozvoljava Banjalučanima lake poene, igraju skoncentrisano čime rješavaju set u svoju korist i dolaze do novog trijumfa.

Borac: Ilić, Popović, Džombić, Kljajić, Kisić, Amidžić, Knežević, Kovačević, Vranješ, Jović, Radončić i Kojadinović.

Domaljevac: Nedić, Matić, Mijić, Ivić M., Tepeluk, Vuković, Zoranović, Omerbašić, Ivić I.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi