Kljajić: Predstoji nam grčevita borba za opstanak

Odbojkaš Borca nakon poraza

Kljajić: Predstoji nam grčevita borba za opstanak

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca nisu uspjeli da večeras pariraju dobro raspoloženoj ekipi Domaljevca koja je ostvarila uvjerljiv trijumf u Banjaluci (0:3).

Nakon pobjede u prošlom kolu, banjalučki sastav doživio je poraz pred svojom publikom, te su im u predstojeća dva kola potrebna dva boda kako bi izborili opstanak u eliti.

"Ova sezona izuzetno je teška za nas. Nismo u pretjerano dobroj formi što se i vidi na parketu, prate nas i povrede koje su nezaobilazne u posljednjem periodu. Izgubili smo neke važne utakmice, čeka nas grčevita borba za opstanak", rekao je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Do kraja prvenstva, ostala su još dva kola i izuzetno jaki protivnici.

"Očekuje nas gostovanje ekipi Mladosti, a nakon toga dočekujemo Kakanj u Banjaluci. Trudit ćemo se pa šta bude", dodaje Kljajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi