Zanimljiv pokušaj

Perez u WC-u nagovarao zvijezdu La Lige da pređe u Real

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez poznat je kao čovjek koji ne bira sredstavo da bi došao do cilja, a svoj cilj gotovo uvijek ispuni. 

Mnogi su mu se smijali kada je obećao da će napraviti Galacticose, a onda su dres Real Madrida obukli Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen...

Pokušao je svojevremeno Perez dovesti i tadašnju zvijezdu Real Betisa, Joaquina Snacheza, a nagovarao ga je, ni manje ni više, nego u WC-u.

Naime, prilikom jednog okupljanja reprezentacije Španije, Raul Gonzales, Joaquin i Florentino Perez su razgovarali u WC-u, a detalje je mnogo godina poslije otkrio upravo Joaquin.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Raul je rekao Perezu: 'Ovaj momak mora nositi bijeli dres', a Perez mu je odgovorio: 'Razgovarat ću sa njegovim predsjednikom'", otkrio je Joaquin.

Ipak, ovaj krilni fudbaler nikada nije zaigrao za Real Madrid obzirom da nikada nije dostigao potencijal koji se očekivao od njega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.