Perez: Zadovoljni smo sa Navasom

Predsjednik Real Madrida

Perez: Zadovoljni smo sa Navasom

Španski mediji posljednjih mjeseci često vežu najbolje evropske golmane u kontekstu transfera u Real Madrida.

U prvom redu tu su David De Gea i Thibaut Courtois, golmani Manchester Uniteda i Chelseaja. Ipak, predsjednik Real Madrida Florentino Perez je poručio da njegov tim neće raditi na transferima prije kraja sezone.

"Nećemo demantovati transfer glasine, ali sigurno je da nećemo raditi na transferima prije kraja sezone. Zadovoljni smo sa našim golmanom Keylorom Navasom", rekao je Perez.

Podsjetimo da je Navas u Real Madrid stigao na ljeto 2014. godine i da je u posljednje dvije sezone prvi golman Kraljevskog kluba. On je bio na ljeto 2015. godine na pragu transfera u Manchster United, ali ipak stvar je propala zbog papirologije u posljednjim trenucima. Podsjetimo da je tada u suprotnom pravcu trebao krenuti David De Gea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi